Spill uten strategi


Det er mange spill som kan være underholdende og morsomme, også helt uten at man må tenke strategisk for å komme seg videre i spillet. Spill med stor vekt på strategisk tenkning, som sjakk, er selvfølgelig spennende og morsomme fordi man kan utvikle seg og kjenne en form for mestring når man når nye nivåer.

3061027-dices

Men det er også mulig å få den samme mestringsfølelsen i spill der man kan slappe mer av, og i disse spillene er det heller ikke nødvendig å være like «våken» når man spiller. Underholdningsverdien er den samme, eller kanskje til og med enda høyere i spill som ikke stiller noen krav til strategiske elementer.

Nettet er et eldorado for å finne morsomme og underholdende spill som ikke har med strategisk tenkning å gjøre. De mest klassiske er spilleautomater av den gode gamle sorten, som slotsmaskinen Jackpot 6000. Her kan du leve deg inn i spillingen, ta utfordringene etter hvert som de kommer, og kjenne mestringsfølelsen som kommer snikende når hjulet spinner tre på rad, eller når du styrer mesterlig gjennom en skarp sving.

Alle disse spillene og flere morsomme underholdningsspill finner du for eksempel på videoslots.com/no/. Verdt å nevne på underholdningsfronten er også supergevinstmaskinen MegaFortune, som har utbetalt en rekke milliongevinster siden den kom på spillelistene for noen år tilbake, og FruitWarp, der du møter den kjente og kjære spilleautomaten der det er om å gjøre å få like frukter på rad – men nå i helt ny drakt med 3D-grafikk og en spennende utforming.

Om du har lyst på litt spenning i hverdagen der du kan slippe å tenke på neste trekk, er det mange morsomme spill å velge mellom som både er underholdende og får fart på pulsen.