De mest populære jackpotspillene


Det er mange jackpotspill der ute, og det kan være vanskelig å vite akkurat hvor man skal starte, og hvilke som vil være passende for nybegynnere og erfarne spillere. Derfor har vi samlet noen av de mest populære jackpotspillene, slik at du kan navigere spillene litt lettere.

Du kan lese mer om progressive spilleautomater på norsknettcasino, slik at du kan finne ut mer om din favoritt, eller finne din nye favoritt.

Mega Moolah

Mega Moolah fra Microgaming er et av de mest kjente progressive spilleautomatene der ute. Det føles som du er på afrikansk safari når du spiller på automaten, og gevinsten du kan få er også såpass at du kan reise på en afrikansk safari om du vinner. Siste utbetaling var på over 130 millioner kroner. Dette spillet har fem hjul og 25 gevinstlinjer, og den progressive jackpoten starter på én million dollar.

Mega Fortune Dreams

Denne progressive spilleautomaten gir deg en smakebit på hvordan det ville vært å vinne. Den gir deg ikoner i form av juveler, ringer, klokker og champagne. Denne automaten fra NetEnt er kjent for å gi de beste utbetalingene, og dette kan være din sjanse til å leve ett liv i luksus. Spilleautomaten har fem hjul og 20 gevinstlinjer.

Arabian Nights

Det er igjen NetEnt som står for denne populære progressive spilleautomaten. Det er mange forskjellige spill som bruker dette temaet, men NetEnt er – ikke overraskende – en av de beste. Den har ett klassisk tema, og man kan vedde mellom ti cent og fem dollar, noe som gjør den veldig populær blant spillere; både nybegynnere og erfarne. Jackpoten her starter litt lavere på 100 000 dollar, men det er fortsatt en god utbetaling for å kose deg med et spill.